• The aluminium grating garis produksi dikembangkeun ku urang geus dipake di pabrik WEBFORGE Wuxi.

  • Hideung Anodic Oksidasi jeung Gap of 4.75mm

Produk Artikel

Ijinan Tongda Panangtayungan Seuneu Co., Ltd diadegkeun taun 2004, pausahaan ieu ayana di Zhangqiu District Longshan Industrial Park, Ji'nan Kota, Propinsi Shandong Cina. tanah sorangan nyaéta 12600 méter pasagi, anu workshop produksi nyaeta leuwih ti 5000 meter pasagi, wangunan kantor nyaéta 1600 méter pasagi. Aya hiji kantor di Ji'nan sarta 400 méter pasagi wangunan kantor ...

Maca deui

Arrivals anyar