• Ing aluminium grating line produksi dikembangaké dening kita digunakake ing pabrik WEBFORGE Wuxi.

  • Black Anodic Oksidasi karo Gap saka 4.75mm

Products Bintang

Jinan Tongda Teknik Mesin Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2004, perusahaan iki dumunung ing Zhangqiu District Longshan Industrial Park, Ji'nan City, Langkawi Shandong China. tanah dhewe iku 12600 meter, bengkel produksi luwih saka 5000 meter, bangunan kantor, 1600 meter. Ana kantor ing Ji'nan lan 400 meter saka kantor ...

Read More

Baru